Vende Vakante – Përgjegjës “Albanian University Press”

Albanian University shpall vend vakante për:

 

  1. Përgjegjës “Albanian University Press”

 

Kandidati duhet të ketë eksperincë dhe përvojë të gjatë në fushën përkatëse.

 

Kandidatet duhet te sjellin CV dhe leter interesi brenda  dates 27 Shkurt  2018 në këtë adresë e-mail: burimenjerezore@albanianuniversity.edu.al