Thirrje për konferencë : “Problemet dhe sfidat e transformimit të shoqërisë shqiptare drejt standarteve të Bashkimit Europian”

Klikoni ketu per ta pare te plote

Konferenca zhvillohet në datën 22 Dhjetor 2017, Salla 204 pranë Kolegjit Universitar “Qiriazi”,  afër Universitetit Bujqësor Tiranë.

Regjistrimi i pjesëmarrësve: Ora  09:00 – 09:30;

Fillimi i Konferencës: Ora 10:00;

 

Thirrja per konferencen e 4 (2)

 

Klikoni per te hapur udhezimet.