Kalendari Akademik

KALENDARI AKADEMIK 2023-2024 Shënim: Në rastet kur festa zyrtare bie në ditët e pushimit javor, dita e hënë është ditë pushimi. Datat e festave të Kurban Bajramit dhe Fiter Bajramit mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor.