Albanian University nis dhurimin vullnetar të gjakut

Dhurimi vullnetar i gjakut – akt human dhe qytetar Albanian University nis  dhurimin vullnetar të gjakut.    Në datat 18 – 21 nëntor 2019 në ambientet e  Albanian University, ( godina e Arkitetkturës ), organizohet seanca e dhurimit vullnetar të gjakut në ndihmë Read More