Fakulteti i Shkencave Shoqërore

Departamenti i Shkencave Juridike dhe Politiko – Administrative Departamenti I Shkencave Juridike dhe Politiko-Administrative Nr Emër Mbiemër Grada / Titulli 1 Doriana Pano Dr 2 Enver Bytyçi Prof. Dr 3 Jonida Hyka M.E. 4 Luan Hasneziri Prof. Asoc. Dr 5 Read More

Fakulteti i Shkencave Mjekësore

Departamenti i Stomatologjisë Nr              Departamenti I Stomatologjisë 1 Aldo Vangjeli Dr 2 Anila Kacurri Msc 3 Ardit Shehi Dr 4 Armela Ünlü (Numanaj) SPA 5 Blerina Zeza Prof. Asoc. Dr 6 Brunilda Çenkoglu (Gashi) Read More