Hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh “Short term excursion” në Universitetin Teknik të Sofies

Në kuadër të rrjetit “Computer Aided Design of Automated Systems for Assembling” (CIII-BG-0722-04-1516) të programit CEEPUS, pjesë e të cilit është Departamenti i Inxhinierive – Albanian University, hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh ”Short term excursion”, për vitin akademik Read More

Departamenti i Inxhinierive

Përgjegjëse e Departamentit:  Prof. Assoc Genta REXHA Departament i i Inxhinierive është ngritur në vitin 2010 nga një staf i përgatitur akademik, si pjesë e Fakultetit të Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike, duke hedhur bazat për krijimin e programeve të Read More