Studente e Programit te Integruar te Studimit të Ciklit të Dytë: Master i Shkencave në Farmaci Anxhela Kastrioti, përfituese e mobilitetit studentor në kuadër të programit Erasmus+

Studentja Anxhela Kastrioti, fituese e projektit Erasmus+ me Universitetin e Pisës zhvilloi 4 muaj leksione dhe praktika pranë Departamentit të Farmacisë në Pisa. Anxhela solli një eksperiencë dhe përqasje të re falë këtij shkëmbimi i cili do të finalizohet me realizimin e temës së diplomës nën udhëheqjen e Profesor Vincenzo Calderones, Drejtues i Departamentit të Farmacisë.

Falënderojme Departamentin e Farmacisë së Universitetit të Pisës gjithashtu edhe stafin e Zyrës së shkëmbimeve ndërkombëtare të këtij universiteti, Sabinën, Marian etj për gjithë suportin e ofruar!

Kjo eksperincë do të vazhdojë me studentet e vitit të katërt Arnisa Nuna dhe Enxhi Cemenja! Suksese studentëve tanë në rrugën e dijes!