Projekti me temë, “Teatri si projekt pedagogjik”

Pranë Albanian University , në ambientet e Godinës Qëndrore u zhvillua projekti me temë, “Teatri si projekt pedagogjik”në kuadër të lëndës Media për Parashkollor, (tregime dhe përralla). Me pjesëmarrjen e studentëve të programit të studimit Bachelor në Mësuesi për Arsim Parashkollor, nën drejtimin e pedagoges Dr. Arta Sakja.
E fituar tërësisht në çdo përbërës: ritregim i strukturuar, harmonizëm aktorial, skenografi që do ti kishin zili edhe mjeshtra të kësaj fushe.

Këtu në Albanian University!!!!