Pjesëmarrje në Konkursin “Gjyqi Simulues i Gjykatës Evropiane për të drejtat e njeriut-Shqiperi VI”

Albanian University, përfaqësuar nga studentët e Departamentit të Shkencave Juridike, mori pjesë për herë të parë në Konkursin “Gjyqi Simulues i Gjykatës Evropiane për të drejtat e njeriut-Shqiperi VI”, organizuar nga Civil Right Defenders dhe Qendra Evropiane, nën kujdesin e profesoreshes Vilma Hasneziri. Në saj të përkushtimit dhe performancës dinjitoze arritën të kualifikohen në fazën gjysëmfinale duke u renditur në vendin e katërt me 149.5 pikë mes 6 gjysmëfinalisteve.
Urime dhe Suksese të metejshme studentëve pjesëmarrës.