Debat i Hapur me temë: “Monitorimi dhe Impakti i akteve të munguara ligjore”

Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Departamenti i Shkencave Politiko – Administrative, Departamenti i Shkencave Juridike në bashkëpunim me Institutin e Studimeve Politike organizojnë një Debat të Hapur me temë: “Monitorimi dhe Impakti i akteve të munguara ligjore”.
Aktiviteti  mbështetet nga Zyra e Marrëdhënieve Publike e Ambasadës Amerikane në Tiranë.
 
Aktiviteti do të zhvillohet në ambjentet e Godinës Qëndrore datë 18.12. 2019, ora 12.00 salla 25.