Leksion i Hapur: Terror, Tragjedi dhe Triumf

Njoftim

Diten e Enjte 30/11/2017 ora 12:00 tek Salla e Konferencave, Albanian Univeristy zhvillohet leksioni i hapur me teme:

Terror, Tragjedi dhe Triumf:  Nje Histori Holokausti

I ftuar secial:

PhD. IRVING BERKOWITZ

Dekan i Çështjeve Akademike
Palm Beach State College, Florida

Një Histori Holokausti