Leksion i hapur “Roli i e-learning: Situata aktuale dhe ide për të ardhmen”

“Roli i e-learning: Situata aktuale dhe ide për të ardhmen” me pedagogun PhD Lekë Pepkolaj. Leksioni do të zhvillohet në Teams.

Të interesuarit mund të bashkohen duke klikuar në linkun Click here to join the meeting.