Leksion i hapur me temë: Përshkrim i aktorëve ndikues në Politikat e BE-së

EURACTIV dhe Fakulteti i Shkencave Shoqërore në Albanian University, nën kujdesin e Rektoratit organizojnë për studentët  diplomantë leksionin e hapur me temë: 

Përshkrim i aktorëve ndikues në Politikat e BE-së