Leksion i Hapur me temë: ”Patologjitë e artikulacionit të gjurit dhe rehabilitimi I tyre”

Pedagogu i Departamentit te Infermierisë Msc. Ergys Rexha zgjodhi të zhvillojë një leksion të hapur me studentë të Fizioterapisë, Bachelor dhe ata të Masterit në Terapi Manuale, në “Albanian University”  duke  shfrytëzuar mundësitë që ofron  TIK.

Me anë të një videoje ku ofrohet rasti I rehabilitimit të një sportisti të rikuperuar, ai I njohu studentët me teknikat e trajtimit të patologjive të gjurit si dhe kohët e rehabilitimit të tij.

Studentët shfaqën një interes të veçantë për të gjitha fazat në të cilat kalon procesi i rikuperimit.