Konferencë në kuadër të RESILIENCE me temë: “ Bektashizmi në kulturën shqiptare”

Në kuadër të projektit Horizon 2020, RESILIENCE dhe përpjekjeve për të ndërtuar një infrastrukturë të aksesueshme për studimet fetare, “Albanian University” me Kryegjyshatën Botërore Bektashiane do të organizojnë Konferencën me temë; “Bektashizmi në kulturën shqiptare”.
Aktiviteti do të zhvillohet me datë 15 nëntor, në orën 14, në ndërtesën e Fakultetit të Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike të AU-së me prezencën e Hirësisë së Tij, Haxhi Dedë Edmond Brahimaj.