Akreditohet Klinika Universitare Stomatologjike e” Albanian University” UFO

Klinika universitare Stomatologjike “ Albanian University” ka marre sot akreditimin institucional si Qender Shendetsise në Republiken e Shqiperise, vleresim i kontributit te stafit te jashtezakonshem te profesoratit dhe atij ndihmes te saj.
Kjo eshte nje arritje me shume qe na ben krenare per Shkollen tone te Stomatologjise.