“FJALOR LEKSIKO-FRAZEOLOGJIK DHE ETNOLINGUISTIK I MALËSISË SË MADHE”

Fakulteti i Shkencave Shoqërore në “Albanian University” në bashkëpunim me “Akademinë e Shkencave të Shqipërisë”, organizon Tryezë të Rrumbullakët mbi promovimin e botimit të Akademisë së Shkencave me titull: “FJALOR LEKSIKO-FRAZEOLOGJIK DHE ETNOLINGUISTIK I MALËSISË SË MADHE” Autor: Prof. Dr. Gjovalin Shkurtaj, Akademik Emeritus🗓 05. 05. 2022⏰ 10:00📍 Salla e Bibliotekës, Godina e “Albanian University”, Bulevardi Zogu I, Tiranë

#albanianuniversity#zgjidhau✅#zgjidhau#fakultetiishkencaveshoqerore#socialscience#akademiaeshkencave#akademiaeshkencavetëshqipërisë#albanianuniversitybestinalbania👍#albanianuniversitystudents