Dorëshkrime të traditave fetare në Shqipëri: Lindja dhe Perëndimi përmes librit të dorëshkruar dhe të shtypshkruar

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave hap dyert e Seksionit të Dorëshkrimeve
të Rralla për studentët e “Albanian University”, ditën e mërkurë, datë 11.05.2022, ora 10:00.