Dita Kombetare e Aktivizmit #NAD 2019

Albanian University  bëhet pjesë e Ditës Kombëtare të Aktivizmit #NAD2019, më 22 tetor 2019  ora 10.00 organizuar nga Co-PLAN – Instituti për Zhvillimin e Habitatit në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane në Tiranë.

Albanian University, me studentët e Fakultetit të Shkencave Mjekësore ka si objektiv  kryesor promovimin  e jetës së shëndetshme.

 

Bashkohu dhe ti me ne në #NAD2019