Dita e informimit të Masterit Profesional “Interier Dizajn”, Departamenti i Arkitekturës

Në datën  31 maj ora 12:00, në ambjentet e Fakultetit të Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike do të prezantohet programi Master i ofruar nga Departamenti i Arkitekturës.

 Master Profesional
  ⇒ Interier Dizajn

Jeni të mirëpritur!