Dita e fundit e raundit te I-re te aplikimeve ne U-Albania

5⃣gusht – dita e fundit e raundit te pare te aplikimeve ne U-Albania: 
🌐https://ualbania.arsimi.gov.al

Përzgjidhni Albanian University dhe programin ku preferoni të studioni.
🎓 Shkenca Mjekësore 📚 Shkenca Shoqërore 📚 Inxhinieri & Teknologji 📚 Shkenca Ekonomike 📚 Dizajn 🎓

⚠️“Pa kryer aplikim për degët e Albanian University nuk mund të kryhet regjistrim!”

 

SUKSESE!
Për çdo paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni!

Na kontaktoni në:
Rrjetet sociale: 
👉FB @Albanian University UFO
👉Instagram @albanianuniversity
📞 04 227 1601/02
📧informacioni@albanianuniversity.edu.al

ALBANIAN UNIVERSITY – Promotor në përgatitjen e elitave!