Çelet viti I ri akademik 2021-2022 në “Albanian University”

Në tre fakultetet e “Albanian University” Fakultetin e Shkencave Mjekësore, Fakultetin e Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike dhe në Fakultetin e Shkencave Shoqërore u mirëpritën studentët e viteve të para që zgjodhën “Albanian University” për të ndertuar të ardhmen e tyre  si pjesë e elitave në shoqëri.

Stafet akademike e ato administrative u shpjeguan atyre kurrikulën, sillabuset dhe I bënë turin njohës të institucionit.