Aktivitet kushtuar shkrimtarit Xhevahir Lleshi

Albanian University, Zyra e Koordinimit të Kërkimit-Shkencor dhe Botimeve Akademike në Bashkëpunim me Fakultetin e Shkencave Shoqërore organizon: Tryezë e Rrumbullakët mbi Promovimin e Romaneve: “Tala, Telelkat, Tërbimi, Brenga”, me autor shkrimtarin e njohur Xhevair Lleshi.
 
Aktiviteti do të mbahet në sallën e Bibliotekës në Godinën Qendrore në AU.
 
Datë 21.11.2022   Ora 11.00