Leksioni i hapur me temë “Freelancer – mundësi punësimi”

Sot në  u zhvillua Leksioni i hapur me temë “Freelancer – mundësi punësimi”.

Zyra e Karrierës dhe Alumnit në bashkëpunim me kompaninë Real Visualz, pjesë e projektit “Youth Online Work” dhe hartues i platformës së edukimit online ALMOOC, zhvilluan sot ambjentet e Albanian University leksionin e hapur me temë: “Freelancer – mundësi punësimi”.

 Ky leksion iashte me interes në kuadër të këshillimit të karrierës për studentët e programeve të studimit në Inxhinieri dhe Dizajn, profesione me mundësi të shumta punësimi si freelancer, si në nivel kombëtar, ashtu edhe ndërkombëtar.