Konferenca e Dytë Studentore Ndërkombëtare “Problematika, sfida dhe risi mbi zhvillimin dhe rritjen e mirëqenies në Shqipëri”

Studentët dhe stafi akademik drejtues i Fakultetit të Shkencave Shoqërore të AU morën pjesë në datën 11 tetor 2019 në Konferencën e Dytë Studentore Ndërkombëtare “Problematika, sfida dhe risi mbi zhvillimin dhe rritjen e mirëqenies në Shqipëri”, organizuar nga Shkolla e Lartë “Nehemia Gateway”, Pogradec, në bashkëpunim me Albanian University, 5 universitete të tjera, si dhe 5 Organizata Jofitimprurëse Studimore. Albanian University u përfaqësua denjësisht nga 3 studentë, të cilët prezantuan punimet e tyre përpara komitetit shkencor.

#zgjidhau #arsimelitar #albanianuniversity @ Albanian University UFO

 

[metaslider id=5779]