Kandidatët aplikantë për transferime dhe programe të dyta në ciklin e parë të studimeve dhe programet e integruara 5-vjeçare

Nr.Emer MbiemerProgrami i studimit  
1InelaSkendajAnglisht
2BesmiraKukaFarmaci
3ErvinZaniFarmaci
4JonaNdojFarmaci
5Etleva DenoFarmaci
6Roela GjiniFarmaci
7IldaXhemollariFarmaci 
8MarselRupiFizioterapi
9RegiZajmiFizioterapi
10Patrit TabakuFizioterapi
11IlberePalushiInfermieri
12FlorianNushiInfermieri
13ErvinRruciInfermieri
14FjonaBitraInfermieri
15AnaHoxhaInfermieri
16GenedaDodaInfermieri
17AlessjaFurraInfermieri
18MigenaVaskuInfermieri
19ElidjanaCaniInfermieri
20ArjetaNezajInfermieri
21HenriBokaInfermieri
22RovenaAlikoInfermieri
23XhildaPashallariInfermieri
24ErgysCakoniInfermieri
25MbaresaMucaInfermieri
26ErvinSuliInxhinieri Elektrike
27ShqiponjaQevaniMesuesi per Arsim Fillor
28DajanaIdriziMesuesi per Arsim Fillor
29EldaKominaMesuesi per Arsim parashkollor
30GriseldaKocerriMesuesi per Arsim parashkollor
31NertilaBriskuMesuesi per Arsim parashkollor
32Ornela LikaMesuesi per Arsim parashkollor
33LiriHasaMesuesi per Arsim parashkollor
34BrikenaCanguMesuesi per Arsim parashkollor
35ElmiraPaliMesuesi per Arsim parashkollor
36FloridaPriftiMesuesi per Arsim parashkollor
37ErjolaShimaMesuesi per Arsim parashkollor
38SilvanaLazeMesuesi per Arsim parashkollor
39ArjolaKociMesuesi per Arsim parashkollor
40LinditaRruciMesuesi per Arsim parashkollor
41FatmaHyskaMesuesi per Arsim parashkollor
42ElonaTabulliMesuesi per Arsim parashkollor
43AlbaCelaPsikologji e Pergjithshme
44VetonDurakuPsikologji e Pergjithshme
45MalvinaZheleguStomatologji
46Sidorel Stomatologji