Interviste per UTV Education e Dr. Genta Rexha dhe studenti Kristi Kadiu

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=AmjLRb9jfKQ[/embedyt]

Interviste per UTV Education e Dr. Genta Rexha, pergjegjese e Departamentit te Inxhinierive dhe studentit te programit te studimit Bachelor ne Inxhinieri Mekatronike Kristi Kadiu.