Dita orientuese mbi programet e ofruara nga Departamenti i Inxhinierive – Albanian University

Dita orientuese mbi programet e ofruara nga Departamenti i Inxhinierive – Albanian University

Nxënësit maturantë të Shkollës së Mesme Profesionale “Don Bosko” ishin sot në vizitë në Godinën e Rr. së Kavajës, pranë Departamentit të Inxhinierive – Albanian University. Ata u njohën me programet e ofruara, stafin akademik përgjegjës dhe laboratorët në mbeshtetje të mësimdhënies.