COVID-19 Thirrje e jashtëzakonshme për propozime të dhëna me kontribute të CEI

“Albanian University”, Fakulteti i Shkencave Mjekësore,  në partneritet me Institutin Italian të Shëndetit Publik, Itali, është shpallur fitues i projektit “COVID-19 Thirrje e jashtëzakonshme për propozime” për fushat e ndërhyrjeve që përputhen më mirë me kërkesat e Thirrjes CEI, përkatësisht, në “Mësimi në distancë me shpërthimin e epidemisë dhe pandemisë në Ballkanin Perëndimor: Shqipëri, Bosnjë dhe Herzegovinë, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut dhe Serbi”.  Projekti implementohet në fund të shtatorit për një periudhë 1 vjeçare, ku pjesë e stafit akademik trajnohet për mësimdhënien në distancë në rritje të performancës dhe cilësisë akademike.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab