Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“CARPE DIEM” SI TË SHKRUAJMË NJË ARTIKULL SHKENCOR

March 7, 2019 @ 2:00 pm - 3:00 pm UTC+1

“CARPE DIEM”

SI TË SHKRUAJMË NJË ARTIKULL SHKENCOR

(KËSHILLA RRETH SHKRIMIT DHE PREZANTIMIT AKADEMIK)

 

Departamenti i Infermierisë dhe Fizioterapisë organizon leksionin e hapur me temë: “Carpe Diem” Si të shkruajmë një artikull shkencor (Këshilla rreth shkrimit dhe prezantimit akademik), më datë 7 mars 2019, ora 14:00, në sallën 34, godina e ish-Gjykatës)

Details

Date:
March 7, 2019
Time:
2:00 pm - 3:00 pm UTC+1
Website:
https://albanianuniversity.edu.al/

Venue

“CARPE DIEM”
Godina ish-Gjykates, Salla 34
Tirane, Albania
View Venue Website

Organizer

Albanian University
View Organizer Website