Pjesëmarrje në Konkursin “Gjyqi Simulues i Gjykatës Evropiane për të drejtat e njeriut-Shqiperi VI”

Albanian University, përfaqësuar nga studentët e Departamentit të Shkencave Juridike, mori pjesë për herë të parë në Konkursin “Gjyqi Simulues i Gjykatës Evropiane për të drejtat e njeriut-Shqiperi VI”, organizuar nga Civil Right Defenders dhe Qendra Evropiane, nën kujdesin e profesoreshes Read More

Albanian University u bën thirrje të gjithë studentëve, stafit administrativ dhe akademik

Albanian University u bën thirrje të gjithë studentëve, stafit administrativ dhe atij akademik që të kontribojnë vullnetarisht për të dëmtuarit nga tërmeti pranë pikave shtetërore zyrtare të mbledhjes së ndihmave.  “Albanian University” është pranë të gjithë shqipëtarëve  që kanë humbur familjarët Read More

Ceremonia e dhënies së çertifikatave studentëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore

Ceremonia e dhënies së çertifikatave studentëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore për pjesëmarrje në fazën e dytë në; “Projektin e Digjitalizimit të Iventarëve të Fondeve të Arkivave Vendore të viteve 1945 – 1968 të ish-Komiteteve Ekzekutive”,  dhe çelja e fazës Read More

Konferenca e Dytë Studentore Ndërkombëtare “Problematika, sfida dhe risi mbi zhvillimin dhe rritjen e mirëqenies në Shqipëri”

Studentët dhe stafi akademik drejtues i Fakultetit të Shkencave Shoqërore të AU morën pjesë në datën 11 tetor 2019 në Konferencën e Dytë Studentore Ndërkombëtare “Problematika, sfida dhe risi mbi zhvillimin dhe rritjen e mirëqenies në Shqipëri”, organizuar nga Shkolla Read More

Klinika e Fizioterapisë

Klinika e Fizioterapisë Albanian University është hapur në 2016, me qëllim për të mbështëtur procesin mësimor praktik të Programit të Studimit Bachelor Fizioterapi dhe rishtazi këtë vit akademik të Masterit Profesional Terapi Manuale. Në klinikë studentët zhvillojnë praktikat profesionale mësimore Read More