Sfidat dhe mundësitë e zhvillimit në Shkencat Farmaceutike dhe Mjekësore

Departamenti i Farmacisë , Fakulteti i Shkencave Mjekësore , “Albanian University”, në bashkëpunim me “Urdhrin e Farmacistëve të Shqiperisë” dhe “Universitetin Federico II Napoli”, “Universitetin e Pizës”, Itali, organizon Konferencën Nërkombëtare Farmaceutike me titull:
“Sfidat dhe mundësitë e zhvillimit në Shkencat Farmaceutike dhe Mjekësore”
Konferenca do të zhvillohet në datat 11 – 12 Maj 2018, në ambientet e “Tirana International Hotel” .