Leksion i hapur me temë: “Bankingu digjital – arritje dhe probleme të zhvillimit të tij në Shqipëri”

Departamenti i Shkencave Ekonomike zhvillon leksionin e hapur me temë: “Bankingu digjital – arritje dhe probleme të zhvillimit të tij në Shqipëri” 
 
Me studentët e Departamentit të Shkencave Ekonomike, më 15 mars 2023, u zhvillua leksioni i hapur me temë: “Bankingu digjital – arritje dhe probleme të zhvillimit të tij në Shqipëri”, nga Zonja Irida Huta, Drejtore Departamenti dhe përfaqësuese e Shoqatës Shqiptare të Bankave.