🅰️plikimet ne U-Albania vazhdojne …

Edhe dy dite na ndajne nga perfundimi i raundit te pare te Aplikimeve ne U-Albania:  🌐https://ualbania.arsimi.gov.al Përzgjidhni Albanian University dhe programin ku preferoni të studioni. 🎓 Shkenca Mjekësore 📚 Shkenca Shoqërore 📚 Inxhinieri & Teknologji 📚 Shkenca Ekonomike 📚 Dizajn 🎓 ⚠️“Pa kryer aplikim për degët e Albanian University nuk Read More

Aplikimet ne U-Albania vazhdojne

Aplikimet ne U-Albania vazhdojne:  🌐https://ualbania.arsimi.gov.al Përzgjidhni Albanian University dhe programin ku preferoni të studioni. 🎓 Shkenca Mjekësore 📚 Shkenca Shoqërore 📚 Inxhinieri & Teknologji 📚 Shkenca Ekonomike 📚 Dizajn 🎓 ⚠️“Pa kryer aplikim për degët e Albanian University nuk mund të kryhet regjistrim!” SUKSESE! Për çdo paqartësi mos hezitoni të Read More

Aplikimet ne U-Albania vazhdojne

Aplikimet ne U-Albania vazhdojne:  🌐https://ualbania.arsimi.gov.al Përzgjidhni Albanian University dhe programin ku preferoni të studioni. 🎓 Shkenca Mjekësore 📚 Shkenca Shoqërore 📚 Inxhinieri & Teknologji 📚 Shkenca Ekonomike 📚 Dizajn 🎓 ⚠️“Pa kryer aplikim për degët e Albanian University nuk mund të kryhet regjistrim!” SUKSESE! Për çdo paqartësi mos hezitoni të Read More