Bashkëpunim në kuadër të programit Erasmus midis Albanian University, Departamenti  i Farmacisë dhe University of Jüvasculä, Deoartamenti i Kimisë – Finlandë

Në kuadër të programit Erasmus, shkëmbimet midis studentëve pranë Departamentit të Farmacisë u zhvillua  për 2 muaj projekti me titull “Rapid Analyses of Phenol in Albania water sources using UV-VIS Spectrophotometer” nga studenti Yury Devitte i Universitetit Jyväskulä Finlande. Ky Read More

EKSPO FABULA

Ditën e martë, më datë 13.06.2022, ora 12:00,  në hollin e Godinës në Rrugën e Kavajës, Departamenti  i Art Dizajnit organizoi hapjen e ekspozitës studentore ”EKSPO FABULA”, me kurator pedagogun Oltjon DELIALLISI, në të cilën u paraqitën punimet e studentëve të vitit të dytë në lëndën e Ilustrimit. Fabulat e EZOPIT dhe novelat Read More

Dita informuese mbi programet Master të ofruara nga Departamenti i Inxhinierive

U zhvillua sot me studentët diplomantë në programet e studimit Bachelor:
– Bachelor në “Inxhinieri Elektronike”,
– Bachelor në “Inxhinieri Kompjuterike”,
– Bachelor në “Teknologji Informacioni”,
– Bachelor në “Inxhinieri Mekatronike”,
– Bachelor në “Inxhinieri Elektrike”,
dita informuese mbi programet e studimit të ciklit të dytë Master të ofruara nga Departamenti i Inxhinierive: