Përshëndetja e Rektorit

Prof.Dr.Vera Ostreni

Të dashur studentë!      

Në emër të stafit akademik dhe në emrin tim, uroj mirëseardhjen tuaj në Albanian University në vitin akademik 2017-2018.

Prej më shumë se një dekadë Albanian University, është pjesë e  institucioneve të Arsimit të Lartë në Shqipëri , duke dhënë kontributin e tij  në formimin elitar, intelektual dhe profesional të  të  rinjve  në vendit tonë.

Zhvillimet e arsimit të lartë në vendin tonë ,kanë ndikuar pozitivisht në rritjen akademike dhe shkencore duke e mbajtur Albanian University lider të denjë krahasur me universitet e tjera shqiptare. Studentët  mund të ndjekin studimet në programet e shumtë të nivelit Bachelor,  Master Shkencor e Profesional në tre Fakultetet : Shkencave  Shoqërore,  Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike dhe Shkencave Mjekësore,  por edhe në ciklin e tretë siç janë Doktoraturat dhe Specializimet.

Çdo vit ,  ne shohim studentë që diplomohen dhe gjejnë me lehtësi rrugën e tyre drejt profesionit dhe shkencës   , kjo na bën krenarë dhe na jep kurajo për të përmirësuar punën tonë çdo vit e më shumë.

Ju përgëzoj për zgjedhjen dhe ju uroj:

Vit të mbarë akademik !

Prof.  Dr. Vera Ostreni 

Rektore e “ Albanian University”